Daugavpilī apbalvotas labākas kafejnīcas un restorāni

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

23.maijā ar bērnu kolektīva „Pērlītes” un vārdiem par to, ka daugavpilieši mīl savu pilsētu, sākās Daugavpils pilsētas domes izsludinātā Ēdināšanas konkursa uzvarētāju apbalvošana.

Konkursa dalībniekus sveica Daugavpils vicemērs Dmitrijs Rodionovs, kurš pastāstīja, ka martā izsludinātajā konkursā piedalījās 21 sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums un uzvarētāji tika noteikti trīs kategorijās – labākais restorāns, labāka kafejnīca un labāka picērija un ātrās apkalpošanas uzņēmums. Vicemērs pateicās visiem konkursa dalībniekiem un izteica cerību, ka nākamgad tajā piedalīsies vēl vairāk uzņēmumu. „No šiem uzņēmumiem ir atkarīgs, kāds iespaids paliks tūristiem par mūsu pilsētu. Novēlu, lai jūsu atsauksmju grāmatās būtu ierakstīti tikai pateicības vārdi”, atzīmēja D.Rodionovs.

Savukārt konkursa koordinators Vladimirs Nadeždins paziņoja, ka sākumā tika noteikti 54 uzņēmumi, no kuriem atlasīja 44, konkursā piedalījās 22 uzņēmumi, un tas esot labs rādītājs. „Konkursa rezultātā ieguvām informāciju par to, kādu uzņēmumu var ieteikt tūristu grupām, investoriem, draugiem, lai parādītu labāko, kas ir mūsu pilsētā”, atzīmēja V.Nadeždins.

Par konkursa uzvarētājiem kategorijā „Restorāni” kļuva: III vietu sadalīja restorāni “Taller”, “Plaza” un “Dinaburga”, II vietu ieguva restorāns “Leo”, bet I vietu - “Arsenāls”. Kategorijā „Kafejnīca” III vietu ieņēma “Dr. Gorilka”, “Šokoladņa”, “Aglar”, II vieta netika piešķirta, bet I vietu ieguva kafejnīca Cietokšņa ielā 70. Savukārt kategorijā „Picērija un ātrās apkalpošanas uzņēmums” III vietu ieguva „Čili pica” (Cietokšņa ielā 70), II vieta netika piešķirta, bet I vietu ieņēma uzņēmums “Vasaby Neo”. Īpašu balvu saņēma „Tex Mex”, pārējiem dalībniekiem pateicās par dalību un pilsētas vārda popularizāciju.

Konkursa komisijas priekšsēdētājs Andrejs Kursītis norādīja, ka noteikt uzvarētājus nebija viegli, konkursa uzvarētājiem viņš novēlēja saglabāt sasniegto līmeni, bet pārējiem – tiekties uz labāko.

III vietu ieguvējiem pasniedza Goda rakstus un naudas balvu 50 eiro, II vietu ieguvējiem – 100 eiro, I vietas ieguvējiem – 200 eiro.

Apbalvošanas ceremonija noslēdzās ar furšetu, kuru bija organizējis restorāns „Arsenāls, kurā arī notika pasākums.



Написать комментарий