Jaunie daugavpilieši šovasar varēs bez maksas uzlabot svešvalodas zināšanas 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vasara ir atvaļinājumu un brīvdienu laiks. Diemžēl ne visi var atļauties šajā laikā doties uz ārzemēm, daudzi pilsētnieki vasaru pavada vasarnīcās vai laukos.

Gan bērniem, gan pieaugušajiem vasaru gribās pavadīt lietderīgi un gūt pozitīvas emocijas, kuras varēs atcerēties aukstajos ziemas vakaros.  

DU Humanitārās fakultātes Reģionālais vācu valodas un Vācijas valstsmācības tālākizglītības centrs piedāvā Daugavpils skolēniem un studentiem atpūsties, uzlabot svešvalodas zināšanas un iegūt jaunus draugus, apmeklējot vasaras nometni.

Centra vadītāja vietniece Nataļja Demjaņenko pastāstīja, ka nedēļas laikā 15 daugavpilieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem varēs uzlabt vācu valodas zināšanas, labāk iepazīt vācu kultūru un tradīcijas, kļūstot par bezmaksas nometnes dalībniekiem.

Nodarbības vācu valodā no 7. līdz 11.jūlijam vadīs kvalificēti pasniedzēji.

Visi interesenti dalībai nometnē var pieteikties līdz 30.maijam, sūtot pieteikumu uz e-pastu vvtc@du.lv, pieteikumā jānorāda vārds, uzvārds, dzimšanas gads, adrese un kontaktinformācija, tāpat nedaudz jāpastāsta par sevi vācu valodā, lai pasniedzēji gūtu priekšstatu par jūsu vācu valodas līmeni.

Minēto projektu atbalsta Gētes institūts Rīgā un Daugavpils Universitāte.


Написать комментарий

un vēl ušakova karti nopērcit!!!