Noticis pirmais andeltirgus Līvānu novadā

foto: livani.lv
foto: livani.lv

8.maija saulainajā svētdienā ļaudis pulcējās pie Rožupes kultūras nama, lai baudītu satikšanās un iepirkšanās prieku, kā arī, lai izmantotu unikālu iespēju ikvienam pašam iejusties tirgotāja lomā, jo Rožupes pagastā notika andeltirgus „Kas vienam lieks- tas otram prieks un atradums”, ziņo Līvānu novada portāls.

Šajā tirgū varēja atrast antikvārus interjera priekšmetus, stikla, porcelāna un māla traukus, senas grāmatas, galda piederumus, somas, sporta apavus, balles kurpes, zīda šalles, kleitas, kreklus un vēl daudz dažādas lietas, kuras tautā nereti saucam par krāmiem. Jā, šajā tirgū bija iespējams viss- gan pirkt, gan pārdot, mainīt un dāvināt. Bija patīkami vērot, ka iepirkšanās un pārdošana rada cilvēkiem tik daudz prieka!

Atraktīvākie pircēji saņēma pārsteiguma balvas, bet tirgotāji pēc labi pavadītas dienas bija pelnījuši baudīt kafiju ar kūku.

Paldies visiem, kas piedalījās tirgū! Īpašais paldies Rožupes pagasta pārvaldes vadītājam Andrim Neiceniekam un iedzīvotājiem, kuri iedrošināja turpināt šo ieceri un rīkot andeltirgus dienas Rožupē arī turpmāk!


Написать комментарий