Četri “Sochin karate klub” sportisti pārveda no Salaspils trīs kausus un piecas medaļas

foto: Sergejs Ivaņko
foto: Sergejs Ivaņko

17.maijā Salaspilī norisinājās ikgadējais starptautiskais turnīrs karatē pēc WKF noteikumiem.

Tas sapulcināja 250 dalībniekus no Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas, portālam Gorod.lv paziņoja kluba “Sochin karate klub” vadītājs Sergejs Ivaņko.  

“Nelielā, bet draudzīgā komanda no „Sochin Karate Club” sastāvēja no 4 sportistiem. Neskatoties uz mazo dalībnieku skaitu, komanda ieguva trīs kausus un 5 godalgas.
Violeta Kreipāne, kā ierasti, cienīgi nostartēja SUMO grupā un ieguva pirmo vietu.

Nikolajs Romancevičs neslikti sevi pierādīja KATA, bet starp laureātiem neiekļuva. Toties SUMO Nikolajs līdz pēdējam cīnījas par zeltu, iegūstot pelnītu otro vietu. Vislabāko sniegumu Romancevičs demonstrēja komandu kumite. IJKA-1 sastāvā viņš tika pie uzvarām savās cīņās, palīdzot komandai tikt pie zelta.

Deniss Kuranovs startēja KUMITE un ieguva trešo vietu, kas bija labs rādītājs, ņemot vērā, ka ļoti spēcīgi bija igauņi. Komandu kumite Deniss kopā ar partneriem burtiski izrāva bronzas godalgu.
Laba debija turnīrā tikai sešus gadus vecajam Vadimam Saveļjevam. Startējot KATA (23 dalībnieki) un SUMO Vadims tika pie vienas uzvaras, kas nedeva vietu uz pjedestāla, toties deva vērtīgu pieredzi.

Savukārt 24.-25.maijā komanda piedalīsies Eiropas čempionātā, kas notiks Polijā”, pastāstīja S.Ivaņko.

Sochin klubs izsaka pateicību Daugavpils Sporta pārvaldes vadītājam Mihailam Jenbajevam par sniegto palīdzību.



Написать комментарий