Daugavpiliešus aicina uz pozitīvu koncertu „Даугавпилсские задоринки” 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tuvojas noslēgumam Slāvu kultūras dienas, kuru ietvaros Daugavpilī divu mēnešu laikā norisinājās dažādi pasākumi.

Slāvu kultūras dienu ietvaros Krievu nams bija organizējis teju 30 pasākumus – notika Krievu nama 20 gadu jubilejas un Krievu nama vadītājas Geroidas Bogdanovas 80 gadu jubilejas svinības, Latgales folkloras festivāls, Dobičina lasījumi, tika organizēti vairāki konkursi un koncerti.

Savukārt pirmdien, 26.maijā, plkst.17:00 Latviešu kultūras centrā notiks optimistisks koncerts „Даугавпилсские задоринки”.

G.Bogdanova paskaidroja portālam Gorod.lv, ka koncertā piedalīsies ne tikai Krievu nama radošie kolektīvi, bet arī viesi no Poļu kultūras centra un Baltkrievu kultūras biedrības. Pirmo reizi uzstāsies arī Daugavpils profesionālās skolas kolektīvs, kurš pēdējā laikā cieši sadarbojas ar Krievu kultūras centru.

Otrdien, 27.maijā, Marka Rotko mākslas centrā notiks Krievu nama kora „Малиновый звон” koncerts, savukārt Slāvu kultūras dienu noslēguma pasākums notiks Kultūras pilī.


Написать комментарий

nu varējāt jau nosaukumus uzrakstīt ar latīņu burtiem, lai tos var normāli izlasīt. bet nu tāds provinciālisms raksturīgs Gorod rakstiņiem, kas (diemžēl) uzpeld arī citos portālos.