Daugavpils teātris apsolīja, ka nākamā sezona būs spilgtāka, muzikālāka un aizraujošāka

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, 23.maijā Daugavpils teātrī notika preses konference, kas bija veltīta pirmizrādei „Ļausimies seksam!”, taču tā nebija vienīgā apspriestā tēma.

Vietējo plašsaziņas līdzekļu pārstāvji lūdza Daugavpils teātra aktierus, režisoru un valdes locekli pastāstīt, kāda, pēc viņu domām, bija šī teātra sezona un kas skatītājus gaida tuvākajā nākotnē.

Irina Kešiševa nosauca sezonu par lielisku un atzīmēja, ka tā bija piesātināta un daudzveidīga. Savukārt Žanna Lubgāne norādīja, ka šajā sezonā skatītājiem tika piedāvātas ļoti labas izrādes: „Šogad bija tiešām labi materiāli un labi aktieru darbi”.

Daugavpils teātra valdes locekle Rita Strode, daloties iespaidos, atzīmēja sekojošo: „Šosezon tika uzstādīta augsta latiņa, jo mēs iestudējām „Kaiju”, manuprāt, tā bija lieliska izrāde, tāpat kā mūsu iestudētā deju izrāde. Esam lepni, ka paralēli teātrī darbojas deju trupa un priecājamies, ka dramatiskie aktieri piedalās deju izrādēs un dejo, tādēļ labi režisori piekrīt ar mums strādāt, un esam par to pateicīgi.

Nākamajā sezonā iestudēsim vairākas deju izrādes, plānojam sadarboties ar poļu režisoru. Pagaidām visus noslēpumus neatklāsim, bet sezona solās būt spilgta.

Ceru, ka mums izdosies noturēt uzstādīto latiņu. Protams, no aktieriem tas prasa daudz spēka, bet viņi ir pieraduši strādāt ar pašatdevi, viņi ir izturējuši šo sezonu un viesizrādes Rīgā.

Cerams, ka nākamgad mums būs iespēja sniegt viesizrādes. Plānojam noslēgt līgumu ar „Dailes” teātri, kurš rudenī ar divām izrādēm viesosies pie mums, savukārt mēs – Rīgā. Tāpat sadarbosimies ar Krievu drāmas teātri, kas atbrauks pie mums, bet mēs dosimies pie viņiem. Tas liecina, ka ar mums rēķinās, ka mūs uzskata par nopietniem partneriem”.


Написать комментарий