Tērpusies apakšbiksēs, Lady Gaga ved pastaigā savu jauno buldodziņu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Kanādā pie viesnīcas ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga (28) izvedusi pastaigā savu jauno buldoga šķirnes kucēnu Eišu. Hmm... bet šķiet, ka popzvaigzne steigā aizmirsusi uzvilkt garās bikses...

Dziedātāja Lady Gaga bija devusies deviņu stundu garā pārbraucienā ar autobusu no Mineapolisas (ASV) uz Vinipegu (Kanāda). Pēc apmešanās „Manitoba Hotel” viesnīcā un dažu stundu ilgas atpūtas, Lady Gaga devās nelielā pastaigā ar savu jauno četrkājaino draugu. Dziedātāja bija tērpusies rūtainā kreklā un kājās apāvusi iecienītos platformas apavus. Pirms atgriešanās viesnīcā laiks kļuva vējaināks un brāzmas sapurināja popzvaigznes kreklu, visu skatam atsedzot, ka zem garā tā nav vis šortiņi, bet tikai melnas apakšbiksītes.

Jauno franču buldoga šķirnes kucēnu Eišu dziedātāja iegādājusies aizvadītajā mēnesī, vairākus mēnešus pēc tam, kad citos medību laukos bija devies viņas bērnības suns – kucīte Alise. „Mana sunenīte Alise nomira,” sociālajos tīklos aizvadītā gada oktobrī rakstīja Lady Gaga. „Mums bija viņu jāiemidzina, vēzis bija uzveicis mazo eņģelīti. Mans tētis ir tik bēdīgs, mēs visi tādi esam, mēs zaudējām ģimenes locekli.”

Lai arī neviens nespēs sirdī aizvietot Alisi, dziedātājas sejā atkal ir smaids, viņa tikusi pie jauna mīluļa – franču buldoga vārdā Eiša. Jauno kucēnu dziedātāja nodēvējusi par Sikspārņsivēnu, jo sunenīte pa pusei līdzinoties sikspārni, pa pusei sivēntiņam.

„Viņas vārds ir Eiša,” Lady Gaga iepazīstina fanus ar savu jauno draudziņu. „Viņa ir SIKSPĀRŅSIVĒNS. Es viņu mīlu, esmu viņas mamma.”


Написать комментарий