Ukrainas gaisa spēki veikuši jaunu aviācijas uzlidojumu Semjonovkas ciemam pie Slavjanskas 1

foto: arms-expo.ru
foto: arms-expo.ru

Ukrainas aviācija trešdien veica kārtējo triecienu Doņeckas apgabala Semjonovkas ciemam.

Pēc relatīvu mierīgas nakts agri no rīta atsākās arī pilsētas apšaude ar artilēriju. Lielgabalu šāvieni tika raidīti ar intervālu 1–2 minūtes, ziņo ITAR-TASS, atsaucoties uz separātistu pārstāvi.

Piebildīsim, ka 3. jūnijā pie Slavjanskas visu dienu notika sīvas cīņas starp Ukrainas Nacionālo gvardi un separātistiem.

Doņeckas sabrukuma mērogu pagaidām nav iespējams novērtēt, jo pilsētas apšaude turpinās. Slavjanskas „tautas mēra” preses sekretāre Stella Horoševa trešdien paziņoja, ka 3. jūnija kaujas ir „kļuvušas par ilgstošākajām visa Ukrainas konflikta laikā”, – ziņo vz.ru

Piebildīsim, ka nesen Augstākās radas ieceltais Ukrainas prezidenta pienākumu izpildītājs Aleksandrs Turčinovs paziņoja par „aktīvām darbībām” Doņeckas ziemeļos.

Iepriekš tika ziņots, ka divi Ukrainas gaisa spēku iznīcinātāji, bet pēc tam divi helikopteri veikuši raķešu triecienu pa Semjonovkas ciemu Slavjanskas rajonā. Vēlāk helikopteri veica atkārtotus uzlidojumus.

Pirms tam kļuva zināms, ka Ukrainas triecienuzbrukumu aviācija iznīcinājusi zemessargu posteni Caricino, kurš atrodas starp Slavjansku un apdzīvoto vietu Krasnij Liman.


Написать комментарий

Kādu zemessargu posteni iznīcināja? Bandītu slēpni, un tā viņiem vajag!