Deviņi mūsdienu modeļu diētas noteikumi

foto: uglevod.net
foto: uglevod.net

Skatāmies uz modeļu diētām: 9 jauni noteikumi palīdzēs sastādīt liekā svara zaudēšanas programmu:

  1. „Ēdiet vairāk dabīgu produktu – uzturs, kurš ir pakļauts ilgstošai termiskai apstrādei, praktiski zaudē visas savas vērtīgās īpašības”, – saka modele Helēna Kristensena.
  2. Ēdiet vistas gaļu! Tas ir modeles Keitas Mosas padoms: „Vista ir dabīgs organismam svarīgas aminoskābes triptofāna avots, kura piespiež smadzenes izstrādāt laimes hormonu”.
  3. Neizlaid ēdienreizes. Ja esi aizmirsusi laikā paēst, cukura līmenis asinīs samazinās un tieši proporcionāli tam pieaug vēlēšanās apēst kaut ko saldu un kaitīgu.
  4. „Katru dienu cenšaties apēst 5 dārzeņu un augļu porcijas”, – iesaka Sindija Krauforda. Tas ir, svaigi spiesta sula brokastīs, liela salātu porcija pusdienās un vairāki iecienīto augļu un dārzeņu gabaliņi vakariņu laikā.
  5. Neaizliedz sev ēst tos produktus, kuri garšo. Aizliegtais auglis ir salds – gribēsies vēl vairāk. Izeja – ēst, atceroties mēra sajūtu, – vēsta prodmagazin.ru.
  6. „Centieties lietot ne vairāk kā trīs sarkanās gaļas porcijas nedēļā, lai nepiesārņotu organismu ar toksīniem”, – stāsta Kara Deleviņa. Ja skatās uz modeļu diētām, tad vairākums skaistuļu ēd zivis.
  7. Ēd vairāk sēklu un riekstu, mazāk – maizes un saldumu.
  8. Iemācies pareizi noteikt porciju lielumu – bez kaitējuma vienā reizē var apēst porciju, kura saiet tavās plaukstās.
  9. Labākie ēdienu pagatavošanas veidi ir tvaikošana un sutināšana. Aizdaram eļļas vietā izmanto sojas mērces un baltvīna maisījumu. Biežāk ēdienam pievieno ķiplokus un ingveru – tie attīra organismu.

Темы: , , , ,
Написать комментарий