Dombrovskis atklāj, kuri deputāti aizņēma visu reklāmas laiku pirms EP vēlēšanām

foto: kasjauns.lv
foto: kasjauns.lv

Eiropas Parlamentā (EP) ievēlētā Saeimas deputāte Iveta Grigule (ZZS) apsteidza savus pieredzējušākos kolēģus no Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS), tikai pateicoties savai reklāmas kampaņai, intervijā portālam Mixnews.lv sacīja bijušais Ministru prezidents, EP deputāts Valdis Dombrovskis.

Komentējot nesenos Aivara Lemberga izteikumus par EP vēlēšanu godīgumu, Dombrovskis norādīja, ka tie neatbilst patiesībai.

"Bija divi deputātu kandidāti, kuri tika reklamēti ļoti masīvi – Iveta Grigule no ZZS un Andrejs Žagars no "Latvijas attīstībai". "Vienotība", manuprāt, ne tuvu neaizņēma tik daudz ētera laika, ne plakātu telpas, kā ZZS un Grigule," norādīja Dombrovskis.

Tikmēr Ventspils mērs Aivars Lembergs intervijā portālam Mixnews.lv sacīja, ka nevar komentēt jautājumu par Grigules reklāmas kampaņu, vien norādīja, ka viņš pats tā nedarītu. Tomēr viņš vēlreiz pauda pārliecību, ka EP vēlēšanas nebija godīgas.

"Vēlēšanas nebija godīgas, jo Vienotībai bija ārkārtīgi liels administratīvais resurss, kas nebija citām partijām – Latvijas Valsts televīzija. Tur sabiedriski-politiskos raidījumos "Vienotības" cilvēki aizņema apmēram pusi no visa laika. Un parējām bija ļoti maz vai vispār nebija iespēju [tikt reklamētiem]," norādīja Lembergs.


Написать комментарий