Starp nākamajiem premjera amata kandidātiem Straujuma un Piebalgs 1

foto: Aivars Liepiņš, Dienas mediji
foto: Aivars Liepiņš, Dienas mediji

Ņemot vērā Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas veikumu, patlaban nav redzami iemesli, kāpēc partijai "Vienotība" vajadzētu meklēt citu premjera amata kandidātu gaidāmajām 12.Saeimas vēlēšanām, LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja "Vienotības" priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Pēc Āboltiņas teiktā, Straujumai esot augstākie reitingi kādi jebkad Latvijas Ministru prezidentam ir bijuši. Līdz ar to, ja ir labi strādājošs premjers, nav iemeslu, kāpēc partijai vajadzētu meklēt premjeru no malas. Par premjera amata kandidātu partija gan vēl lemšot, piebilda "Vienotības" līdere.

Āboltiņa arī neizslēdza, ka "kādā laika posmā" par premjera kandidātu varētu kļūt pašreizējais eirokomisārs Andris Piebalgs, kurš otrdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "1:1" paziņoja, ka pēc Saeimas vēlēšanām pievienosies "Vienotībai".


Написать комментарий

Piebalgs nemaz nav tik labs kandidāts.Kā izglītības ministrs viņšd pieļāva rupjas kļūdas.!.Likvidēja pedagoģijas zin ātniski pētniecisko institūtu, par ko mēs šodien dārgi maksājamOtrkārt, pieļāva ka var nemācīties matemātiku, atcēla grūtos eksāmenus, unpārslēdzās uz vieglajām disciplīnām - kā sabiedriskās attiecībasn un citas pļāpdisciplīnas.Te nu ir rezultāti!