Žanna Friske atkal sāk staigāt

foto: metronews.ru
foto: metronews.ru

Ar vēzi slimā Krievijas dziedātāja Žanna Friske turpina atveseļoties. Dziedātājas tuvinieki stāsta, ka Žanna ne tikai spēj pati staigāt, bet arī bieži vien vispār vairs nejūt sāpes, kas vēl pavisam nesen nebija iespējams, raksta "kasjauns.lv".

Dziedātāja joprojām uzturas Losandželosā, kur tuvinieki viņai noīrējuši dzīvokli tieši pretī klīnikai, kurā Žanna ārstējas. Ar viņu visu laiku ir arī mazais dēliņš Platons, kuru viņa atstāj tikai tad, kad dodas uz konsultācijām pie mediķiem un uz procedūrām. Šajā laikā puiku pieskata vecmāmiņa un tante, kā arī viņa tētis Dmitrijs Šepeļevs, kurš kopā ar ģimeni nav tikai tad, kad nākas ierasties Maskavā uz savu TV raidījumu ierakstiem.

Dziedātājas radinieki priecīgi vēsta, ka Žannas veselības stāvoklis ir ievērojami uzlabojies. Ja viņa vēl pirms mēneša nespēja pati pārvietoties, ķīmijterapijas un zāļu rezultātā bija pamatīgi pieņēmusies svarā un teju zaudējusi redzi, tad tagad dziedātāja ne tikai sākusi atkal redzēt, bet arī spēj staigāt pašas spēkiem!

Kļuvis arī zināms, ka ārsti Friskei izstrādājuši speciālu diētu, tāpēc viņas svars acīmredzami samazinās un tuvojas normai. Un tas ļauj cerēt, ka piepildīsies visoptimistiskākās cerības un Krievijā iemīļotā skatuves māksliniece atveseļosies tik tālu, ka varēs atgriezties dzimtenē.


Написать комментарий