Laima Vaikule Rīgā atrāda jauno sasuku

foto: Delfi
foto: Delfi

Populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule lielu daļu laika pavada Krievijā, bet, dzīvojot Latvijā, viņa sabiedrībā iziet reti, izvēloties rāmu ikdienas ritējumu savā Jūrmalas namā. Šonedēļ viņa gan piedalījusies kādā pasākumā, kur atrādījusi arī savu jauno matu griezumu.

Ceturtdien Vaikule kopā ar maestro Raimondu Paulu prese konferencē informēja par populārās mūzikas festivāla Latvijas pērles norisi, un pasākumam skatuves māksliniece bija izvēlējusies ikdienišķa stila apģērbu, tēlu atsvaidzinot ar saulesbrillēm baltā ietvarā.

Vaikule klausītāju un fanu simpātijas iemantojusi ne tikai ar savu samtaino balsi, bet arī vizuālo tēlu - kopš savas karjeras pirmsākumiem dziedātāja nav vairījusies no eksperimentiem gan ar tērpiem, gan matu sakārtojumu, un šo vasaru viņa nolēmusi sagaidīt ar īsu karē stila griezumu.

Festivāls Latvijas pērles Dzintaru koncertzālē notiks no 21. augusta līdz 24. augustam un vienkopus pulcēs latviešu mūzikā ievērojamas personības - tā pirmā diena būs veltīta Raimonda Paula daiļradei, otrā - Laimai Vaikulei, trešā - Mārtiņam Freimanim, bet ceturtā - Olgai Rajeckai


Написать комментарий