Velosipēds no tīra zelta bagātiem «zīmuļiem»

foto: Caters/Scanpix
foto: Caters/Scanpix

Par vienu miljonu eiro var iekārtoties uz dzīvi ļoti prestižā īpašumā Jurmalā. Var nopirkt, piemēram, mazlietotu McLaren P1. Un var arī diezgan primitīvu velosipēdu.

Velosipēds arī Āfrikā ir velosipēds – divi riteņi, divi pedāļi, rāmis, sēdeklis un stūre. Protams, vienmēr pastāv iespēja variēt ar dizainu, ja šis vārds vispār pielietojams rāmja formai un stūres ragu izliekumam. Grozies kā gribi, bet velosipēdu no jauna tā arī neviens nav izgudrojis.

Kāpēc gan ciskudrillei ar nosaukumu Beverly Hills Edition būtu jāmaksā vienu miljonu eiro? Laikam jau tāpēc, ka tas pilnībā pārklāts ar 24 karātu zeltu! Kompānija House of Solid Gold ir pilnā pārliecībā, ka pasaulē ir tieši 13 cilvēki, kuri gribēs vizināties ar zelta velosipēdu, tāpēc ieplānojuši 13 Beverly Hills Edition eksemplārus.

Lai glamūrs būtu glamūrīgs, velosipēda emblēma izveidota no 600 melnajiem briljantiem un vairāk kā 500 zeltainajiem smaragdiem. Protams, arī dzeramā pudele un tās stiprinājums ir pārklāts ar to pašu 24 karātu zeltu.

Par dibena labsajūtu House of Solid Gold parūpējušies jo īpaši. Tas izgatavots no krokodila ādas, kas krāsota šokolādes ekstrakta sīrupā.
Lielisks divritenis, lai pēc pilnas programmas pazīmētos kādā publiskā pasākumā, kas saistīts ar pēdējā laika modes kliedzienu – velosportu!


Написать комментарий