Ilūkstes 1. vidusskolā tika pasniegtas „Gada balvas”

foto: ilukste.lv
foto: ilukste.lv

Jau 9. gadu pēc kārtas Ilūkstes 1. vidusskolā mācību gada noslēguma pasākumā tika sumināti gudrākie, aktīvākie skolēni un pasniegtas „Gada balvas” dažādās nominācijās, informē Ilūkstes novada portāls.

Pats svarīgākais skolēna pienākums skolā ir mācīties, tāpēc skolas pateicības raksti par augstiem sasniegumiem mācībās tika pasniegti tiem skolēniem, kuru vidējā balle, mācību gadu beidzot, ir 9.0 un augstāk. Mācību pārzine Ilze Vanaģele uzteica arī skolēnus, kuri ar panākumiem ir piedalījušies novada olimpiādēs. Balva „Gada gudrinieks 2014” jau otro gadu pēc kārtas tika pasniegta 7. b klases skolniecei Laimai Apelei, kura mācās tikai un vienīgi uz desmitniekiem. „Gada gudrākās klases” titulu šogad ieguva 4. klases skolēni (klases audzinātāja Dace Parša). 4. klases skolēnu mācību sasniegumu vidējais vērtējums – 7,9.

Tāpat otro gadu pēc kārtas 11. a klases skolēni (audzinātāja Biruta Gičevska) ieguva „Gada aktīvākās klases” titulu. 11. a klases skolēni piedalījās daudzos konkursos un dažādās aktivitātēs valstī un guva godalgotas vietas. „Gada personības” titulu ieguva 12. b klases skolniece Dinija Jemeļjanova – skolniece, kura 3 gadus bija skolas avīzes „Starpbrīdis” redaktore. Dinija ir arī balvas „Gada gudrinieks” ieguvēja (vidējā balle 9,8). Par „Gada klases audzinātāju” izvirzīta skolotāja Lonija Pupiņa.

Skolas sasniegumu pamatā ir arī skolēnu vecāku atbalsts un līdzdalība. Balvu „Gada vecāks” šogad saņēma 4. klases skolēna Kristiāna tētis Vitālijs Kaušelis. Skolas pateicības raksts par skaistajiem liliju stādiem tika pasniegts Vindēlu ģimenei. Pateicību saņēma arī Ruta Krapāne par krāšņo Ziemassvētku egli un puķu stādiem, kuri jau vairākus gadus ik pavasari tiek dāvināti skolai. „Gada labdaris” šajā mācību gadā ir skolas absolvents Imants Černovs. Imants palīdzēja uzlabot skolas mājas lapu.

5. - 9. klašu koris (vadītāja Anita Meikšāne) koru skatēs ieguva augstus novērtējumus, tāpēc tituls „Gada kolektīvs” šogad ir godam nopelnīts. Savukārt vidusskolēni - vieglatlēti saņēma balvu „Gada sportisti”.

Titulu „Gada pētnieks” šogad ieguva divas 11. a klases skolnieces Māra Paukšte un Rebeka Ruža. Balvas meitenes saņems Zinību dienā, jo gada balvu pasniegšanas laikā viņas prezentēja savus pētnieciskos darbus VII Sēlijas kongresā Viesītē.

Koncerta noslēgumā skolēni un skolotāji pateicās skolotājām Birutai Ondzulei un Ilonai Mackevičai - Maņko, kuras nākošajā mācību gadā Ilūkstes 1. vidusskolā nestrādās.

Skolas administrācija novēl visiem skolēniem un viņu vecākiem saulainu, siltu, jaukiem piedzīvojumiem bagātu vasaru!



Написать комментарий