«Lokomotīve» svētkos uzvaru neuzdāvina

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Daugavpils „Lokomotīves” spīdvejisti svētdien pilsētas svētkos nespēja pārspēt Grudzjoncas „GKM”, atzīstot pretinieka pārākumu ar rezultātu 42:48, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Grudzjoncas komanda, neskatoties uz spēcīgo sastāvu, sezonu iesāka neveiksmīgi, tādēļ uz Daugavpili devās apņēmības pilni uzvarēt. Par nelaimi mūsu klubam, to viņiem arī izdevās izcīnīt. Jau pēc 1. brauciena bija skaidrs, ka cīņa būs ļoti sīksta. „Lokomotīves” spīdvejistiem radās problēmas ar startiem, bet trekā apdzīt viesus ne vienmēr izdevās.

Vairākos braucienos pievīla tehnika un arī Andžeja Ļebedeva un Simona Gustafsona kritieni. Līdzvērtīgā cīņā viesi vairākkārt ieguva sešu un pat astoņu punktu pārsvaru, veiksmīgi to noturot līdz pat sacensību beigām.

„Lokomotīve” rindās neviens no braucējiem nebija stabils, bet lielāko punktu summu iekrāja Ķasts Puodžuks (9+2), Maksims Bogdanovs (10) un Rorijs Šleins (8+1). Ar sešiem punktiem palīdzēja Ļebedevs, bet 4+1 Jonasam Kilmakorpi. Ļoti vāji nobrauca Gustafsons (2), bet Jevgeņija Kostigova rēķinā uzvara junioru braucienā.

Jau šodien Puodžuks, Bogdanovs un Ļebedevs dosies uz Ungāriju, kur piedalīsies Eiropas čempionāta atlases sacensībās.


Написать комментарий