Daugavpils dome atteicās pirkt kuģīti un peldošu pirti, kura atrodas pludmalē «Stropu vilnis”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils domes Finanšu komitejas deputāti 5. jūnijā atbalstīja lēmumu nopirkt administratora pārdodamo īpašumu, kurš atrodas Dzintaru ielā 74 (pludmalē „Stropu vilnis”) par 2 500,03 eiro.

Atbildot uz jautājumu, kādēļ pašvaldībai jāpērk piedāvātās mantas, kuras iekļautas 38 pozīciju sarakstā, vicemērs Pēteris Dzalbe paskaidroja, ka nesen pašvaldība ir nopirkusi divus īpašuma objektus (zemi un ēku) pludmales „Stropu vilnis” teritorijā, tādēļ loģiski iegādāties arī tādas mantas, kā apkures katls, santehnika, mēbeles u.c.., kuras ir saglabājušās ēkā.

Nopirktās mantas tiks nodotas KSP darbam, un pašvaldībai nevajadzēs tērēt papildlīdzekļus darba virsmas iekārtošanai. Tāpat pašvaldībai jāiegādājas arī bērnu iekārtas, lai varētu uzturēt bērnu rotaļlaukumu, paskaidroja vicemērs.

Lēmuma apspriešanas laikā deputātiem paziņoja, ka sākotnējā cena, kuru piedāvā administrators par īpašumu sastādīja 5 tūkst. eiro, bet laba Daugavpils domes izpilddirektora Andra Kursīša darba rezultātā cenu izdevās samazināt uz pusi.

Kā paziņoja A. Kursītis, administrators piedāvāja divus mantu sarakstus: lielo, kurā ietilpa kuģītis, peldoša pirts, mājiņas, un mazāku sarakstu, kuram piekrita pašvaldība.

Lēmums par īpašuma iegādi nodots galīgai deputātu apstiprināšanai domes sēdē.


Написать комментарий