Jurkevičam jauns valsts rekords, Koblencei – personiskais

foto: oboihd-plus.ru
foto: oboihd-plus.ru

Rīgas atklātajā čempionātā un junioru meistarsacīkstēs junioriem labi nostartējusi Aleksandra Koblence, kura uzstādīja divus personiskos rekordus, savukārt Dmitrijs Jurkevičs Nīderlandē labojis valsts rekordu 3000 metru skrējienā, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Dmitrijs Jurkevičs Nīderlandes pilsētā Hengelo spēcīgā konkurencē 3000 metru skrējienā finišēja 13. pozīcijā, kas bija otrais labākais rezultāts starp eiropiešiem. Uzrādītais laiks 7:49,51 minūtes ir jauns valsts rekords, pie tam iepriekšējais labākais sasniegums pārspēts par vairāk nekā divām sekundēm! Iepriekšējais rekords arī piederēja Jurkevičam. Eiropas rangā ar šādu rezultātu Dmitrijs ieņem otro vietu.

Rīgas atklātajā čempionātā vieglatlētikā iepriecināja Aleksandra Koblence, kura uzvarēja 100 un 200 metru skrējienos, pie tam laboja savus labākos rezultātus šajās distancēs. 200 metru skrējiena finālā Koblence finišēja pēc 24,51 sekundes, taču šis rezultāts oficiāli netiks reģistrēts kā rekords, jo pūta 3,3 metru pavējš. Tādās situācijas rekorda labojumi netiek atzīti.

100 metru priekšskrējienā Koblence finišēja pēc 12,25 sekundēm, bet finālā pēc 12,27 sekundēm, pie tam tas tika darīts pretvējā.

800 metru skrējienā otro vietu ieguva Valērija Linkeviča, kuras rezultāts 2:16,44 minūtes. Augstlēkšanā par uzvarētāju ar rezultātu 1,76 metri kļuva Jūlija Tarvide, bet vīriešiem Vladislavs Prigoževs (1,93 metri).

Neslikti nostartēja arī Ignats Belogrudovs, kurš 110 metru barjerskrējienā junioriem ieņēma trešo vietu. Viņa laiks 15,22 sekundes.


Написать комментарий