Ksenija Sobčaka izrādās ar kuplu bārdiņu

foto: RIA Novosti
foto: RIA Novosti

Nedēļas nogalē Maskavā norisinājās telekanāla Muz-TV Evolution popmūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, kuras vadīšana bija uzticēta populārajai žurnālistei, TV "sejai" un savulaik par ballīšu karalieni dēvētājai Ksenijai Sobčakai.

Pēc divu gadu pārtraukuma atkal kāpjot uz skatuves kā Muz-TV balvu pasniegšanas vadītājai, Sobčaka bija parūpējusies par pārsteigumu - viņas seju greznoja kupla bārdiņa, kas, protams, tur atradās par godu Eirovīzijas 2014 konkursa uzvarētājai Končitai Vurstai.

"Visu mūžu es vēlējos aizsākt kādu trendu. Sari man bija bērnībā, bet tieši tas aizbiedēja visus manus pielūdzējus. Ar šādu bārdu es kļūšu par Čečenijas tautas mākslinieci. Tas ir daudz varenāk par kaut kādu Eirovīziju.

Mani jau turp aicina uzstāties no Doņeckas tautas republikas, bet visdrīzāk es turp došos kā Nārnijas pārstāve," savā runā sejas apmatojumu skaidroja Ksenija.

Jau vēstīts, ka šogad Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvaras laurus plūca bārdainais transvestīts Končita Vursta no Austrijas, un pēc šī skatuves mākslinieka triumfa vēl ilgi nerima sašutums par to, ka nozīmīgajā popmūzikas pasākuma visaugstāk novērtēts vīrietis kleitā, kurš sevi dēvē par sievieti, bet nav nodzinis bārdu.


Написать комментарий