Spruktam 10. vieta Eiropas kausā triatlonā

foto: veloattack.ru
foto: veloattack.ru

Artūrs Sprukts Eiropas kausa posmā triatlonā junioriem ieņēmis desmito vietu, kas ir pēdējo gadu labākais Daugavpils triatlona sasniegums, informē Sporta pārvaldes portāls.

Lietuvā notikušajā Eiropas kausa posmā sapulcējās 30 triatlonisti no desmit valstīm. Starp dalībniekiem bija arī trīs Daugavpils Triatlona centra „Jaunība” audzēkņi, kuri nostartēja sekmīgi. Junioriem bija jāveic 750 metru peldējums, 20 kilometru brauciens ar velosipēdu un piecu kilometru skrējiens.

Par sacensību uzvarētāju kļuva Baltkrievijas sportists, apsteidzot Norvēģijas pārstāvi. Mūsu Artūrs Sprukts, kurš ir iekļauts arī Latvijas Olimpiskās vienības jaunatnes sastāvā, nostartēja ļoti labi, iegūstot desmito vietu. Tas ir labākais Daugavpils triatlonistu pēdējo gadu sasniegums.

Jāuzslavē arī gados jaunie Kaspars Stivriņš un Timurs Mamedovs. Stivriņš ieguva 17. vietu, bet Mamedovs bija astoņpadsmitais.

Vienlaicīgi ar Eiropas kausa posmu norisinājās arī Baltijas kauss. Trešo vietu ieņēma Gints Skroderis, ceturtais bija Aivars Uzols, bet piektais Anatolijs Levša. Gan Uzols, gan Levša ieņēma pirmās vietas savās vecuma grupās.


Написать комментарий