J. Kursītes ienākumi samazinājušies, parādsaistību summas pieaugušas, bet īpašumu saraksts papildinājies ar furgonu

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Saskaņā ar VID datiem pērn kopējā Janīnas Kursītes ienākumu summa nedaudz samazinājusies, parādsaistību summas pieaugušas, bet Daugavpils novada domes deputāte ir iegādājusies 25 komercuzņēmuma kapitāldaļas un smagās automašīnas furgonu.

Latgale, Tādējādi 2012. gadā J. Kursītes ienākumu avoti bija Viduslatgales profesionālā vidusskola, SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs”, zemnieku saimniecība „Ziediņi”, Daugavpils novada dome, kā arī Daugavpils lauksaimnieku apvienība, Valsts izglītības satura centrs un VSSA pabalsts. Kopumā deputātes ienākumi 2012. gadā sastādīja Ls 10 837,04 (15 419,72 eiro), bet pērn kopējā ienākumu summa samazinājās līdz Ls 10 456,79 (14 878,67 eiro).

Tomēr arī deputātes ienākumu avoti pērn mainījās: Viduslatgales profesionālā vidusskola, Malnavas koledža, lombards „Dagne”, zemnieku saimniecība „Ābeles”, SIA „Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs” un Daugavpils novada dome.

Atzīmēsim, ka neskatoties uz vairākiem ienākumu avotiem, informāciju par ieņemamajiem amatiem Daugavpils novada domes deputāte nolēma nenorādīt.

Zīmīgi, ka J. Kursītes īpašumā pērn parādījās 25 SIA „Uranus” kapitāldaļas, kā arī 1989. izlaiduma gada smagās automašīnas furgons Ford Transit.

Turklāt kopējās J. Kursītes parādsaistības pieauga no 28 830 eiro līdz 43 641 eiro.

Daugavpils novada deputātei joprojām pieder māja, dzīvoklis un zeme Višķu pagastā.

 


Написать комментарий