Siltummezglu tālvadības programmatūras izstrāde Daugavpils DzKSU izmaksās 31 300

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Saskaņā ar iepirkuma rezultātu, kuru Daugavpils DzKSU izsludināja aprīlī, tālvadības siltummezglu programmatūru par 31 300 eiro izstrādās AS "Axis Industries".

Saskaņā ar tehnisko specifikāciju programmai jābūt šādām funkcijām: vizuālai parametru attēlošanai uz siltummezgla shēmas to kontrolei un vadīšanai, avārijas un servisa paziņojumu sistēmai operatoram, atsevišķu parametru attēlošanai grafiku veidā, siltuma un karstā ūdens patēriņa rādījumu tālvadības nolasīšanai un datu arhivēšanai. Programmai jābūt licenzētai un jāatbilst LR normatīvajiem aktiem.

Programma būs paredzēta 5 lietotājiem ar pilnīgu pieeju un 5 ar pieeju datu apskatei. Jaunā sistēma apkalpos 63 siltummezglus. Programmu nodrošinājuma izstrādes termiņš – 90 dienas.

Komisija lēmumu par konkursa uzvarētāju pieņēma jau 10. maijā, tomēr informācija par to Iepirkumu uzraudzības biroja portālā parādījās tikai 5. jūnijā. Konkursā piedalījās divi pretendenti.

Tāpat atgādināsim, ka 2. aprīlī Daugavpils DzKSU izsludināja procedūru par automatizēto siltummezglu tālvadības iekārtu nodrošinājumu ar telekomunikācijas tīklu lietošanu un jau 16. aprīlī paziņoja uzvarētāju.


Написать комментарий