Džonijs Deps atzīstas, kāpēc iemīlējies Amberā Hērdā

foto: spletnik.ru
foto: spletnik.ru

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps grasās otreiz iestūrēt laulības ostā. Ar savu izredzēto, 28 gadus veco Amberu Hērdu, Deps iepazinās "Ruma dienasgrāmata" filmēšanas laukumā, raksta ārvalstu mediji.

Tobrīd viņš uzreiz esot sapratis, ka jaunā meitene ir viņa nākamā sieva. Pēc neilga laika, Deps savai izredzētajai uzdāvināja saderināšanās gredzenu.

"Ambera ir satriecoša meitene. Gudra, kā velns, pirkstu mutē viņai nedrīkst bāzt un pēc vārda kabatā viņa nelīdīs. Viņa uz mani atstāj ļoti labu iespaidu. Ambera ir tas, kas man vajadzīgs. Viņa ir neticami spēcīga un žilbinoša sieviete, kurai ir ko pateikt. Viņai ir ļoti konkrēts pašas karjeras plāns. Pretēji baumām, ka viņa man ir pieķērusies, lai ar mana vārda palīdzību izsistu sev ceļu karjerā, varu teikt, ka viņai tas nav vajadzīgs. Viņa visu izdarīs pati. Vispār, šādā kombinācijā, pastāv cerība, ka es visu daru pareizi. Un, kā Ambera pārzina mūziku, īpaši to, kuru es mīlu visu savu dzīvi - blūzu un kantri! Viņai ir nepārspējama stila izjūta...," skaidro Deps.


Написать комментарий