Pilsētas svētku strītbola turnīrā arī spēlētāji no Lietuvas, ASV, Itālijas un Ungārijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils 739. dzimšanas dienas svinībās norisinājās Daugavpils strītbola čempionāta 2. posms, kas sapulcināja 29 dažāda vecuma un dzimuma komandas. Starp dalībniekiem bija spēlētāji no Ungārijas, Itālijas, ASV, Lietuvas un Latvijas, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Jau otro reizi pēc kārtas uz Daugavpili ieradās meiteņu basketbola komanda no Utenas, bet tie nebija vienīgie ārzemnieki turnīrā. Vīriešu turnīrā spēlēja jauktā komanda ar Itālijas, Ungārijas un Latvijas spēlētājiem. Kā pastāstīja Alekss un Martons, viņu mērķis turnīrā nebija kādas noteiktas vietas ieņemšana, bet gan jautra laika pavadīšana. Pie vienas uzvaras „AFS IHL” izdevās tikt, kas gan neļāva tikt ārā no grupas.

Interesanti, ka starp puišiem spēlēja arī vairākas komandas, kuras sastāvēja no ASV studentiem, kuri Daugavpilī mācās krievu valodu. Arī šīs komandas uz augstām vietām nepretendēja, bet noteikti piedeva papildus odziņu turnīram.

Vīriešu grupā par uzvarētājiem kļuva „FC Rēzekne”, kas finālā pārspēja „Bez nosaukuma”. Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa „Redtube”, kā sastāvā spēlēja lietuvietis Mindaugs. Ārpus pusfināla palika iepriekšējā posms uzvarētāji „IVS-D/Dautkom”, kas tika vienā apakšgrupā ar abām pirmo vietu ieguvējām.

Jaunākajā meiteņu grupā jau otro posmu pēc kārtas diezgan pārliecinoša uzvara tika komandai „Perci”, bet vidējā grupā ļoti aizraujošā finālā lietuvietes „Kurama” ar 7:6 uzvarēja „Dočki varoni”.

Vecākajā meiteņu grupā otrā uzvara „Avtoradio”, kas apsteidza „Vidzemes bize”. Puišiem jaunākajā grupā triumfs „Tehnarj”, kas apsteidza „Trīs musketierus”.

Pirms fināliem notika arī dažādi konkursi dalībniekiem soda metienos, tālmetienos un „slam dunk”. Uzvarētājiem tika pasniegtas īpašas piemiņas balvas, kā arī biļetes uz spīdveju.

Nākamais posms notiks vai nu jūlija beigās, vai arī augusta sākumā.


Написать комментарий