Iebraukšanu no Rīgas puses Daugavpilī slēgs uz pusotru mēnesi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

10. jūnija preses konferencē Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns paziņoja, ka no 11. jūnija ceļa klātnes līmeņa pazemināšanas darbu dēļ zem dzelzceļa tuneļa Daugavas ielā tiks slēgta autotransporta kustība zem arkas.

Ceļa klātnes līmenis tiks pazemināts par vienu metru, un tik nopietnu darbu veikšanai nepieciešams slēgt satiksmi zem arkas uz pusotru mēnesi. Tomēr, kā atzīmēja A. Pudāns, darbu tempus būvnieki centīsies palielināt, lai kustību pa tuneli atklātu ātrāk.

Arkas slēgšanas dēļ neērtības galvenokārt skars tos, kuri iebrauks Daugavpilī no Rīgas puses. Posma apbraucamais ceļš tiks organizēts pa jauno ceļu Ventas un Vidzemes ielu rajonā, bet iedzīvotāji, kuri dzīvo Cietoksnī, apbraukšanai varēs izmantot Cēsu un Odu ielas, kuras tiks savestas kārtībā.

Gājēju kustība zem dzelzceļa tiks nodrošināta pa jauno tuneli. Tā izmantošana ir droša, bet piegulošā teritorija tuvākajā laikā tiks labiekārtota.  

Darbus, kuri ietekmē kustību zem arkas, jāpabeidz šogad, bet nākamgad tiks labiekārtota tikai piegulošā teritorija. Darbu rezultātā autobusi un smagie transportlīdzekļi varēs braukt pa tuneli bez problēmām, atzīmēja A. Pudāns.

Kā paziņoja KSP, pilsētā turpināsies arī citi ielu rekonstrukcijas darbi. Piemēram, darbus Vienības tilta rajonā tiek plānots pabeigt līdz 10. jūlijam, un transporta kustība šajā posmā tiks organizēta bez šķēršļiem.


Написать комментарий