Daugavpils novada dome izsludinājusi kārtējo konkursu par nekustamo īpašumu novērtēšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

11. jūnijā Iepirkumu uzraudzības biroja portālā parādījās Daugavpils novada domes paziņojums par nekustamo īpašumu novērtēšanas pakalpojumu sniegšanas konkursu to atsavināšanas vajadzībām.

Konkursa nolikumā norādīts, ka potenciālajam nekustamo īpašumu vērtēšanas speciālistam būs jānovērtē un jāsagatavo nepieciešamā 60 objektu dokumentācija Biķernieku, Dubnas, Demenes, Līksnas, Naujenes, Nīcgales, Laucesas, Tabores, Vaboles, Skrudalienas, Kalupes, Kalkūnes, Sventes un Višķu pagastos. Prognozējamais darbu izpildes laiks – 45 dienas no līguma slēgšanas dienas. 

Atzīmēsim, ka visi interesenti savus pieteikumus var iesniegt Daugavpils novada domē (Rīgas ielā 2, Daugavpils) līdz 25. jūnija plkst. 16:30. Turklāt pretendents nevar iesniegt piedāvājuma variantus, un viņam būs jāizpilda viss pasūtījuma apjoms.

Atgādināsim, ka tas jau ir otrais konkurss, kuru izsludina Daugavpils novada pašvaldība. Šā gada martā līdzīgā konkursā uzvarēja uzņēmums „Dzieti”, kurš novērtēja 33 objektus par summu 4607,68 eiro (ar PVN).


Написать комментарий