Daugavpils DzKSU darbiniekus saģērbs par 10 tūkst. eiro

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jūnija sākumā Iepirkumu uzraudzības birojs publicēja Daugavpils DzKSU martā izsludinātā konkursa rezultātus par darba specapģērbu piegādi.

Saskaņā ar iepirkuma rezultātiem specapģērbus iepirks par summu tieši 10 tūkst. eiro. Saskaņā ar tehnisko specifikāciju tiks iegādāti 23 kostīmi ar logotipu un atstarojošiem elementiem (virsjaka ar piepogājamām piedurknēm un bikses sētniekiem), 18 kostīmi ar atstarojošiem elementiem (virsjaka ar piepogājamām piedurknēm un puskombinzonu sētniekiem), 76 siltas virsjakas ar kapucēm, logotipu un atstarojošiem elementiem (sētniekiem), 9 kostīmi ar atstarojošiem elementiem (virsjaka un bikses), 73 kostīmi ar logotipu un atstarojošiem elementiem (virsjaka un puskombinzons), 92 siltas jakas ar logotipu un atstarojošiem elementiem un 2 kombinētas virsjakas ar logotipu, atstarojošiem elementiem un piepogājamu siltu oderi.

Apģērbu auduma sastāvā 60% kokvilnas un 40% poliestera. Saskaņā ar līgumu piegādātājs pasūtījumu piegādās pa daļām pēc pasūtītāja pieprasījuma, turklāt pasūtījuma apjomu DzKSU var samazināt vai palielināt.

Specapģērbu piegādes konkursā piedalījās 3 uzņēmumi. Kā norādīts iepirkuma rezultātu dokumentācijā, par uzvarētāju kļuva uzņēmums, kura piedāvājums par vienu vienību sastādīja 224,53 eiro par vienību bez PVN.


Написать комментарий