Otrdien Daugavpilī notiks atvadīšanās no brīnišķīgas pedagoģes un gaiša cilvēka Nadeždas Mališevas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Runā, ka labākie cilvēki aiziet no mums agrāk par visiem, pašā spēku plaukumā.

Daugavpils vidusskolas-liceja kolektīvs ar skumjām paziņo par pēkšņo gaiša cilvēka, Skolotājas ar lielo burtu Nadeždas Mališevas nāvi.

Vairāk nekā 25 gadus viņa pasniedza krievu valodu un literatūru Krievu liceja sākumklasēs. Viņas mazo audzēkņu skaits, kuriem viņa iemācīja mīlestību pret lielo un vareno valodu un iemācīja ne tikai lasīt un pareizi rakstīt, bet arī just valodu un atklāt tajā daudz noslēpumu, jau sen pārsniedzis tūkstoti.

Kolēģiem, skolēniem, vecākiem un visiem, kuri pazina Nadeždu Mališevu, viņas aiziešana kļuvusi par īstu triecienu un lielu nelaimi. Droši vien grūti iedomāties tik pozitīvu, atsaucīgu un labu cilvēku.
Vienmēr gatavajai palīdzēt, labvēlīgajai un  gaišajai Nadeždai Mališevai nepatika izdalīties, vienmēr paliekot ēnā. Savu mīlestību un rūpes viņa atdeva saviem skolēniem un darbam, sirsnīgi priecājoties ne tikai par saviem pašreizējiem skolēniem, bet arī par jau sen pieaugušajiem audzēkņiem un daudzajiem kolēģiem.

„Mēs varam tikai priecāties par to, ka mums ir palaimējies strādāt kopā ar šādu brīnišķīgu cilvēku kā Nadežda Mališeva”, – domā viņas kolēģi.

Atvadīšanās no Nadeždas Mališevas notiks otrdien, 17. jūnijā plkst. 12:00 Daugavpils Pirmās (Jaunbūves) vecticībnieku draudzes Augšāmcelšanās, Dievmātes Piedzimšanas un Svētītāja Nikolas dievnamā (Puškina ielā 16a).

Portāls Gorod.lv izsaka visdziļāko līdzjūtību radiem, draugiem un tuviniekiem.


Написать комментарий