Policijas ziņas (6.decembrī)

Ceļu satiksmes negadījumi…

4.decembrī ap 23:20 Daugavpilī, Vidzemes ielā 31 1983.gadā dzimis autovadītājs, vadot automašīnu VW Passat Variant sadūrās ar priekšā braucošo 5.maršruta autobusu Solaris Urbino. Ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs automašīnas pasažieri, bet automašīnas vadītājs gāja bojā. Cietušie no negadījuma vietas tika nogādāti slimnīcā. Ārsti viņiem konstatēja sasitumus, nobrāzumus un sistas brūces.

Policija ir uzsākusi kriminālprocesu un veic izmeklēšanu negadījuma apstākļu noskaidrošanai.

3.decembrī ap 15:20 Daugavpilī, Ezeru ielā 61 1985.gadā dzimusi autovadītāja, vadot automašīnu Subaru Legacy, uzbrauca astoņgadīgam zēnam. Zēns no negadījuma vietas tika nogādāts slimnīcā, jo ārsti viņam konstatēja galvas traumas. Sākotnējā informācija liecina, ka bērns negaidīti izskrēja uz ceļa braucamās daļas.
Policija veic izmeklēšana.

5.decembrī ap 8:30 Daugavpilī, Patversmes un Nometņu ielas krustojumā 1946.gadā dzimušais autovadītājs, vadot automašīnu Iveco ar piekabi, uz slidena ceļa netika galā ar auto vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca 1957. gadā dzimušai gājējai, kura atradās uz ietves. Sieviete no negadījuma vietas tika nogādāta slimnīcā, jo ārsti viņai konstatēja galvas sasitumu, galvas smadzeņu satricinājumu un nobrāzumus.
Policija veic izmeklēšanu.

Laupīšanas.

3.decembrī ap 17:20 kādā Daugavpils aptiekā atgrūžot no kases aparāta aptiekas darbinieci, laupītājs nolaupīja 100 latus.

Savukārt 4.decembrī ap 16:30 Daugavpilī, Lielā ielā trīs, pagaidām nenoskaidroti, jaunieši mājās piekāva 1958.gadā dzimušu vīrieti un nolaupīja viņam lāzerdisku atskaņotāju un mikroviļņu krāsni.

Abās šajās laupīšanās tika uzsākti kriminālprocesi un sākta izmeklēšana.

09.12.2005 , 10:24

Daugavpils PRPP priekšnieka palīdze I.Dunda


Написать комментарий