O. Dukšinska: Jautājums par manu darbiekārtošanu tika risināts divus gadus, un man tā ir ļoti sarežģīta situācija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau tika ziņots iepriekš, Daugavpils domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas 17. jūnijā notikušajā sēdē uz 16. vidusskolas jaunās direktores amatu tika atbalstīta Olgas Dukšinskas kandidatūra.

Pēc svētku brīvdienām jautājums par viņas iecelšanu amatā tiks izskatīts pilsētas domes sēdē, un, ja deputāti apstiprinās viņas kandidatūru, kuru jau ir apstiprinājusi Izglītības un zinātnes ministrija, tad 16. vidusskolā būs jauns vadītājs.

Pēc Komitejas sēdes beigām potenciālā skolas direktore laipni piekrita portālam Gorod.lv komentēt radušos situāciju.

„Pirms diviem gadiem man pēc vienošanās tika piedāvāta Logopēdiskās internātskolas direktores vieta. Kas toreiz strādāja par vicemēru? Es jau aizmirsu.

Iespējams, ka toreiz es sev ieliku lielu „mīnusu”, nepieņemot darba piedāvājumu. Vienkārši man bija grūti saprast, kur paliktu Marika Raičenoka, kura līdz šim laikam strādā par šīs skolas direktori. Es sapratu, ka šai jaunajai direktorei ir liela vēlēšanās palikt savā darbavietā, tādēļ es atteicos.

Pagaidām esmu ļoti mierīga un gaidīšu domes lēmumu. Atzīmēšu, ka šis jautājums par manu darbiekārtošanu tika risināts divus gadus, un man tā ir ļoti sarežģīta situācija”, – paskaidroja O.Dukšinska. 

Pēc viņas vārdiem viņai ir darbību plāns, kuru viņa realizēs, kļūstot par vienīgās Jaunās Forštates skolas direktori.

„Pirmais un galvenais jautājums ir skolas akreditācija jaunajā mācību gadā. Tas nozīmē, ka tiek ņemti visi iepriekšējā gada dokumenti, kuru, analīzi, kā ceru, pabeigs iepriekšējā direktore ar savu kolektīvu. Bet tālāk – uzreiz pie darba, lai viss noritētu veiksmīgi”, – pastāstīja O.Dukšinska.


Написать комментарий