Daugavpils dome kompensēs uzņēmuma „Sadales tīkls” zaudējumus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Tādēļ, ka Daugavpils dome Eiropas projekta ietvaros veiks Cēsu ielas (no Krasta ielas līdz Odu ielai) un Odu ielas (no Cēsu ielas līdz Vidzemes ielai) seguma nostiprināšanu, un šī objekta zonā atrodas kabeļu elektrolīnijas, kuras pieder „Sadales tīklam”, un tās pēc projekta realizācijas nāksies norakstīt no uzņēmuma ilgtermiņa aktīvu uzskaites, deputātiem tika piedāvāts apstiprināt lēmumu par uzņēmumu zaudējuma kompensāciju.

Ņemot vērā likumdošanas bāzi un faktu, ka veikt darbus virs pastāvošās kabeļu elektrolīnijas nav iespējams, kā arī to, ka pilsētās kabeļiem jāatrodas zem trotuāru seguma vai zaļajā zonā, bet pastāvošais kabelis atrodas zem paredzamās brauktuves, dome nolēma noslēgt līgumu ar uzņēmumu „Sadales tīkls” par zaudējumu kompensāciju saistībā ar uzņēmumam „Sadales tīkls” piederošās kabeļu līnijas pārvietošanu.

Līguma nosacījumu izpildei no pilsētas budžeta līdzekļiem neparedzētiem izdevumiem tiks izdalīti 16 349 eiro, par šādu summu novērtēta 3 kabeļu līniju atlikusī vērtība, kuru garums atbilstoši sastāda 860, 710 un 146 m un nodotas ekspluatācijā 1987., 1974. un 1990. gadā.

Lēmums tautas kalpu jautājumus neradīja un vienbalsīgi tika nodots galīgai apstiprināšanai.


Написать комментарий