Satiksmes organizēšana Jēkabpilī svētku laikā

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

No 21. līdz 25. jūnijam iedzīvotāju ērtībai satiksmes plūsma tiks nodrošināta pa abām tilta pār Daugavu satiksmes joslām, ziņo Jēkabpils novada portāls.

Svētku laikā satiksmi nekontrolēs regulatori vai luksofori. Automašīnu vadītājiem lūgums sekot līdzi ceļa zīmēm, kas norāda apbraucamos posmus, kā arī ievērot noteikto ātruma ierobežojumu.

Brīvdienās – Motoru svētku un Jāņu laikā - ietves abās tilta pusēs būs atvērtas gājēju kustībai. Sacensības Daugavā varēs brīvi vērot no tilta.

Pēc svētkiem 26. jūnijā stāsies spēkā satiksmes ierobežojumi, kas nepieciešami Vienības un Neretas ielu krustojuma rekonstrukcijas darbu veikšanai. Ierobežojumi paredz satiksmes plūsmas organizēšanu pāri tiltam pa vienu satiksmes joslu (skat. shēmu Nr.1).

Darba dienās no plkst. 7:30 līdz 18:30 automašīnu kustību pār tiltu regulēs satiksmes regulētāji, bet pārējā laikā – luksofori. Šie satiksmes ierobežojumi būs spēkā līdz 8.augustam. Būvdarbus veiks SIA „Ošukalns”.

Savukārt SIA „Saldus ceļinieks” informē, ka no 30. jūnija satiksmes kustībai tiks slēgts J.Raiņa un Kurzemes ielas krustojums. Būvdarbi šajā posmā notiks līdz augusta sākumam. Minēto posmu varēs apbraukt saskaņā ar shēmu Nr.2.


Написать комментарий