Daugavpils futbola derbijā uzvar „Daugava”

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Trešdienas vakarā Daugavpils futbola derbijā FC „Daugava” ar 2:1 pārspēja BFC „Daugavpils”, tiekot jau pie otrā panākuma šosezon Daugavpils komandu savstarpējā spēlē, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Pirmais Daugavpils derbijs notika aprīlī un tad „Daugava” uzvaru izcīnīja spēles izskaņā – 1:0. Šoreiz spēle bija krietni vien interesantāka, jo abas komandas izveidoja salīdzinoši daudz vārtu gūšanas momentu.

Spēles rezultātu 7. minūtē pēc Vladislava Fjodorova centrējuma no kreisās malas atklāja Pāvels Riževskis, vadībā izvirzot BFC „Daugavpils”. Pirmā puslaika pirmajā pusē „Daugavpils” spēlēja krietni labāk un varēja panākt arī 2:0, taču savas iespējas neizmantoja. Pamazām atdzīvojās „Daugava”, kas pirmā puslaika izskaņā pēc Ērika Kokina gūtajiem vārtiem pēc standartsituācijas izspēles atjaunoja līdzsvaru.

Otrā puslaika otrajā minūtē Vladimirs Volkovs ar rikošeta palīdzību panāca jau 2:1 „Daugava” labā, bet vēl pēc piecām minūtēm Giorgijam Čihradzem bija lieliska iespēja panākt 3:1, taču piešķirtais 11 metru soda sitiens nebija sekmīgs – „Daugavpili” glāba Georgijs Čižovs.

Atlikušajā laikā „Daugava” diezgan droši kontrolēja notikumus laukumā, droši noturot minimālo pārsvaru.


Написать комментарий