Daugavpils spīdveja meistari nofilmējušies pazīstama Latvijas repera klipā

foto: Pāvels Koroļs
foto: Pāvels Koroļs

Nav noslēpums, ka Daugavpilī spīdvejs jau sen kļuvis par iecienītu sporta veidu.

Daudzi pilsētnieki ir spīdveja līdzjutēji un aktīvi atbalsta vietējos sportistus, bet spīdveja sacensības tradicionāli pulcē lielu skatītāju skaitu.

Lai popularizētu otro lielāko valsts pilsētu un pastāstītu visiem tās iedzīvotājiem par spīdveju, ievērojamākie Daugavpils sacīkšu braucēji filmējās pazīstamā Latvijas repera Ozola jaunās dziesmas klipā.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja viens no autoriem Pāvels Koroļs, klipa ideja radās pati par sevi, bet sacīkšu tēma ļoti labi piestāvēja dziesmas vārdiem. „Kaut gan dziesma nav par spīdveju, sanāca ļoti interesants un aizraujošs video ekšn stilā: ar sacīkstēm, ieročiem un azartspēlēm”, – viņš paskaidroja.

Filmēšana notika Daugavpilī un Rīgā. Turklāt lielākā materiāla daļa tika filmēta tieši mūsu pilsētā, bet par klipa varoņiem kļuva Andžejs Ļebedevs, Maksims Bogdanovs, Kjastas Podžuks, Grigorijs Laguta un populārais Latvijas izpildītājs Gacho. Klipa operators un režisors ir Daugavpilī pietiekami pazīstams cilvēks – Ivars Utināns. Tieši viņš bija viens no portāla pastāvīgajiem lasītājiem pazīstamā video rullīša „Kas no jūsu draugiem un radiem ir aizbraucis dzīvot uz ārzemēm?”.

Pēc bijušā daugavpilieša, bet tagad galvaspilsētas iedzīvotāja P. Koroļa vārdiem, viņa jaunie draugi no Rīgas praktiski nepazīst spīdveju, tādēļ jaunais repera Ozola klips ļaus viņiem iepazīties ar tik enerģisku un aizraujošu sporta veidu. Turklāt pie tā apstāties nedomā un plāno Daugavpilī nofilmēt vēl vismaz divus Ozola dziesmu klipus.

Klipa pirmizrāde plānota šā gada 30. jūnijā, un autori ļoti cer, ka nepievils ne Latvijas repera cienītājus, ne spīdveja līdzjutējus. Tiek paredzēts, ka jaunais klips ar mūsu perspektīvo sacīkšu braucēju piedalīšanos tiks izplatīts ne tikai sociālajos tīklos, bet arī demonstrēts Latvijas mūzikas kanālos.



Написать комментарий