Džordža Klūnija bijusī draudzene pārcietusi spontāno abortu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Itāliešu modele un aktiera Džordža Klūnija bijusī draudzene Elizabeta Kanalisa (35) nesen kā piedzīvojusi sāpīgu triecienu – viņa zaudējusi vēl nedzimušo bērnu, pārciešot spontāno abortu.

35 gadus vecā modele, aktrise un bijusī oficiante Elizabeta Kanalisa savā „WhoSay” blogā pavēstījusi bēdīgo jaunumu, ka viņai nācies traģiski zaudēt vēl nedzimušo bērniņu. Elizabeta arī paudusi atbalstu citām sievietēm, kas piedzīvojušas līdzīgas sāpes.

Kanalisas un viņas drauga, mugurkaula ķirurga Braiena Perija pirmajam mazulim vajadzēja nākt pasaulē šā gada rudenī. „Diemžēl dzīve sagādā... realitāti, kādu neesi gaidījusi. To ir ļoti grūti pieņemt, pat, ja domā, ka esi stipra un gatava visam. Tu nekad nevari būt gatava dzirdēt vārdus, ka bērnam vairs nav sirdspukstu un sirds stājusi pukstēt jau sen. Es tikai vēlos pateikt citām sievietēm, kas pārdzīvojušas to pašu, lai viņas nezaudē spēku, jo dzīve turpinās. Neviens nav vainīgs, dzīves ceļi ir neizdibināmi. Mēs varam tikai tos pieņemt. Es tikai vēlos pateikt, ka ļoti labi jūs saprotu, ja ciešat tāpat kā es. Mēs nevaram to noliegt, ka tās ir kā neremdināmas bēdas, no kurām nevaram atbrīvoties,” raksta Elizabeta Kanalisa.

Tomēr Elizabeta norāda, ka jūtas „laimīga”, ka viņai šajā grūtajā laikā līdzās ir mīļotais vīrietis Braiens Perijs, kurš viņu ļoti atbalsta. Modele cer, ka viņu kopīgā nākotne tomēr būs laimes piepildīta. „Es zinu, ka man ir paveicies, jo līdzās ir īpašs vīrietis. Vēlētos, kaut visām tāds būtu. Nākotne ir pārsteigumu un laimes pilna, un cerību arīdzan. Es turpinu tam ticēt,” norāda Kanalisa.

Elizabeta un Braiens sāka satikties 2013. gada nogalē, īsi pēc modeles šķiršanās no „Jackass” zvaigznes Stīva-O.

Kanalisa nekad nav bijusi precējusies, taču viņa bijusi saderināta ar futbolistu Kristianu Veri un režisoru Gabrielu Mucino, kam sekoja attiecības ar futbolistu Režinaldo Fereiru da Silvu. 18 mēnešus Elizabetu vienoja romāns ar Holivudas aktieri Džordžu Klūniju. Pāris izšķīrās 2011. gada jūnijā.


Написать комментарий