“Daugavpils” un “Daugava” spēlē neizšķirti

foto: Sergejs Kuzņecovs
foto: Sergejs Kuzņecovs

Trešdien abas Daugavpils komandas Smscredit.lv futbola Virslīgā nospēlēja neizšķirti 1:1. BFC „Daugavpils” šāds rezultāts pret FC „Jūrmala”, bet „Daugavai” pret „Ventspili”, informē Sporta pārvaldes portāls.

BFC „Daugavpils” iepriekšējā kārtā izbraukumā šokējoši pārspēja „Ventspils” ar 1:0 un arī pret FC „Jūrmala” bija tuvu panākumam. Visas spēles garumā daugavpiliešiem bija milzīgs teritoriāls pārsvars, taču savas iespējas palika neizmantotas. Vislabākā no tām radās Jurijam Sokolovam, kurš nespēja realizēt 11 metru soda sitienu. Par izšķērdību nācās samaksāt 38. minūtē, kad Daniils Ulimbaševs pretuzbrukumā vadībā izvirzīja tieši Jūrmalu.

Otrajā puslaikā BFC „Daugavpils” spiediens kļuva vēl izteiktāks un pie viesu vārtiem radās arvien vairāk un vairāk momentu. Arī šoreiz tos īsti realizēt neizdevās un izglāba „Jūrmala”, kas 81. minūtē atkal pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, par ko tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. To izpildīt devās Vladislavs Fjodorovs un nepievīla. Atlikušajās minūtēs „Daugavpils” varēja izraut arī uzvaru, bet šoreiz jāsamierinās ar 1:1.

Daugavpils „Daugava” viesus no Ventspils uzņēma „Daugavas” stadionā. Spēles pirmajā puslaikā izteikts pārsvars piederēja ventspilniekiem, kas gan reālas briesmas radīja reti. „Daugava” centās atbildēt ar bīstamiem pretuzbrukumiem, kas īsti rezultātu nedeva. Izšķirošie notikumi risinājās pašās spēles beigās. Dmitrijs Kozlovs pēc stūra sitiena izpildes deva vadību „Daugavai”, bet jau kompensācijas laikā strīdīgā epizodē „Ventspilij” neizšķirtu izrāva Kaspars Svārups.

Turnīra tabulā „Daugava” saglabā trešo pozīciju, bet „Daugavpils” ir astotajā vietā. Nākamās spēles šajā nedēļas nogalē.


Написать комментарий