Daugavpils novada domes deputāti apstiprinājuši jaunās noapaļotās Kultūras pārvaldes pakalpojumu cenas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

26. jūnijā Daugavpils novada domē notika kārtējā deputātu sēde, kuras gaitā tika izskatīts jautājums par jaunajām Kultūras pārvaldes maksas pakalpojumu cenām.

Kā paziņoja Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldes vadītāja Ināra Mukāne, nepieciešamība apstiprināt jaunās maksas pakalpojumu cenas radās tādēļ, ka šā gada sākumā visas cenas latos tika pārrēķinātas eiro, kas noveda pie tā, ka parādījās inkasācijas grūtības. Tā kā no 1. jūlija parādīsies iespēja noapaļot cenas, tika nolemts to izmantot.

Turklāt I. Mukāne atzīmēja, ka tika nolemts izlīdzināt visu triju novada muzeju ieejas biļešu cenas, jo par vienādiem pakalpojumiem pēc Kultūras pārvaldes vadītājas domām jābūt vienādām cenām. Turklāt pirmsskolas vecuma bērniem, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un bērnu namu audzēkņiem ieeja muzejos būs bez maksas.

Turklāt Kultūras pārvalde neiekasēs maksu par nomu un tehniku no Daugavpils novada domes struktūrvienībām, kā arī ar novada domes izpilddirektores lēmumu cenas sabiedriskajām organizācijām, kuras reģistrētas Daugavpils novadā, kā arī domes partneriem var būt samazinātas vai atceltas.

Jaunās Kultūras pārvaldes maksas pakalpojumu cenas deputāti apstiprināja vienbalsīgi. Lēmums stāsies spēkā no šā gada 1. jūlija. 


Написать комментарий