Kaujinieki iznīcinājuši četrus Ukrainas bruņoto spēku bruņutransportierus un trīs mīnmetējus

foto: news.rambler.ru
foto: news.rambler.ru

Kaujinieki Kramatorskas rajonā iznīcinājuši četrus Ukrainas bruņoto spēku bruņutransportierus un vienu BMP, kā arī sagrābuši raķešu palaišanas sistēmu „Grad”.

„Pēc iepriekšējām Doņeckas tautas republikas ziņām kauju gaitā pie Kramatorskas iznīcinātas vismaz piecas pretinieka bruņu tehnikas vienības un trīs mīnmetēji”, – teikts piektdien Twitter pašpasludinātās DTR mikroblogā.

Turpat tiek atzīmēts, ka „pēc nepārbaudītiem datiem kaujas rezultātā pie Kramatorskas lidlauka tika sagrābta Ukrainas armijas raķešu palaišanas iekārta „Grad”, – ziņo vz.ru.

Tai pat laikā Ukrainas iekšlietu ministrs Arsens Avakovs Faceebook paziņoja, ka Ukrainas karavīri iznīcinājuši DTR spēku tanku Slavjanskas nomalē. „Ar precīzu Ukrainas Nacionālās gvardes īpašu uzdevumu brigādes granātu metēja šāvienu”, – viņš uzrakstīja.

Kā atzīmē ria.ru, Ukrainas karaspēks ceturtdienas otrajā pusē atjaunoja kaujinieku kontrolēto pilsētu Slavjanskas un Kramatorskas artilērijas apšaudi, neskatoties uz to, ka aizvadītajā nedēļā Ukrainas prezidents Petro Porošenko izdeva pavēli par uguns pārtraukšanu uz nedēļu.

Tāpat viņš iesniedza miermīlīgas noregulēšanas plānu.

Kaujinieki atbalstīja pamiera iniciatīvu.


Написать комментарий