Zāles pret plikpaurību samazinājušas dzimumlocekļa izmēru

foto: medikforum.ru
foto: medikforum.ru

Šis 36 gadus vecais vīrietis apgalvo, ka kļuvis par negaidīta blakusefekta upuri, izmantojot zāles pret plikpaurību.

Tablešu lietošana novedusi pie dzimumlocekļa izmēra samazināšanās, kas sagrāva pacienta personīgo dzīvi un izraisīja smagu depresiju.

Tāpat kā daudzi vīrieši pēc 30 gadu vecuma, Lielbritānijas Hallas iedzīvotājs Pols Inss bija neapmierināts ar matu skaita samazināšanos uz galvas. Viņš uzzināja, ka stipru efektu plikpaurības ārstēšanā rada preparāts „Propecija”, kurš aptiekās tiek pārdots ar nosaukumu finasterīds. Šīs zāles bloķē testosterona veidošanos. Zināms, ka vīriešu mati izkrīt vīriešu hormonu iedarbības rezultātā, ja tas nav saistīts ar vairogdziedzera problēmām.

Viens no zināmajiem „Propecijas” blakusefektiem ir dzimumtieksmes samazināšanās. Dadzi vīrieši, kuri lietoja finasterīnu, sūdzējās par neatgriezeniskām potences problēmām. Ārsts pirms šī preparāta izrakstīšanas Polam paziņoja, ka viņam pastāv 2% risks saskarties ar seksuālo disfunkciju ārstēšanās kursa laikā. Atzīmēsim, ka zāļu efekts saglabājas tikai to lietošanas laikā. Pēc atteikšanās no tabletēm mati atkal sāk izkrist, – vēsta medikforum.ru.

Apmēram pēc 6 zāļu lietošanas nedēļām Pols saskārās ar „dīvainām domām”. Viņam vairs nepatika futbols, viņš atteicās no saskarsmes ar draugiem, bet viņa attiecības ar sievieti izjuka. Pēc tam viņš pārtrauca lietot tabletes, bet pēc satikšanās ar jauno draudzeni atjaunoja kursu. Šoreiz blakusefekti bija vairāk jūtami. Vīrietis apgalvo, ka zāles samazinājušas viņa dzimumlocekļa izmēru, kurš kļuvis īsāks un tievāks.

Impotence pirms dieviem mēnešiem kļuva par kārtējo attiecību sabrukuma ar mīļoto sievieti iemeslu. Tiesa, izrādījās, ka janvārī viņa palika stāvoklī. Tagad Pols panāk erekciju ar Viagras palīdzību tikai 10% gadījumu. Inss speciāli publiskoja savu stāstu, lai brīdinātu citus vīriešus neatkārtot viņa kļūdu.


Написать комментарий