Ķīnas Volkswagen Golf konkurents dodas iekarot tirgu

foto: kolesa.ru
foto: kolesa.ru

Kompānija Qoros, kuras produkcija orientēta uz Ķīnas un Eiropas tirgiem, sākusi izplatīt otro savas produktu rindas modeli – hečbeku 3 Hatch.

Ķīnas tirgū hečbeks Qoros 3 Hatch, kura izstrādē piedalījās MINI Design Studi bijušais vadītājs Gerts Hilderbrants, tiek piedāvāts 4 komplektācijās ar diviem benzīna dzinējiem, – vēsta kolesa.ru.

Bāzes versijā Essence modelis komplektēts ar 16 collu vieglmetāla diskiem, elektroniskās stabilizācijas sistēmām un dzinēja palaišanu ar pogu, multimediju kompleksu Qoros MMH ar 8 collu sensoru displeju. Zem mašīnas motora pārsega atrodas 126 zirgspēku 1,6 l benzīna dzinējs ar sešpakāpju pārnesumkārbu. Tā cena sastāda 119 tūkst. juaņas (gandrīz 650 tūkst. rubļu).

Qoros 3 Hatch variants ar 1,6 l turbo 156 zirgspēku agregātu un robotizētu transmisiju maksā 171900 juaņas. Automobilim ir daudzfunkcionāla ādas stūre, klimata kontrole, riepu spiediena adapters, jumta panorāmas lūka ar aptumšošanas sistēmu, 18 collu vieglmetāla diski, priekšējo sēdekļu apsilde, atpakaļskata kamera, 150 vatu audio sistēma, ādas salona apdare un citas ierīces.

Ķīnas Qoros zīmola produkcija Eiropas teritorijā šodien oficiāli ir pārstāvēta tikai Slovākijā, tomēr tuvākajos mēnešos ražotājs atvērs vairākus desmitus dīleru centru Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīs, kā arī Skandināvijā. Kompānija plāno, ka 2016. gadā tās pārstāvniecības būs katrā Eiropas valstī. Kompānija cer, ka Eiropas tirgus pārdošanu daļa sastādīs 10% no kopējā Qoros pārdošanu apjoma.


Написать комментарий