Par pusbrāļa nogalināšanu aiztur vīrieti vairāk nekā 3 promiļu reibumā

foto: ipnews.in.ua
foto: ipnews.in.ua

Jūrmalas policijas iecirkņa darbinieki aizturējuši kādu 41 gadus vecu vīrieti, kurš nogalinājis savu jaunāko pusbrāli, ziņo LETA.

Kā informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, izsaukumu uz Edinburgas prospektu Jūrmalā policija saņēmusi trešdien, 25.jūnijā, ap pl.19.40. Tur kādā dzīvoklī atrasts 1982.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Notikuma vietā policijas darbinieki mirušajam vīrietim konstatēja smagu galvas traumu, bet, veicot operatīvos meklēšanas pasākumus, policisti noskaidroja iespējamo vainīgo personu. Personu policijas darbiniekiem aptuveni stundas laikā izdevās aizturēt. Aizturētā persona ir mirušā vīrieša pusbrālis, kurš aizturēšanas brīdī atradās 3,4 promiļu reibumā.

Aizturēto 1973.gadā dzimušo vīrieti policija nogādāja Jūrmalas iecirknī, kur viņš atzinās pastrādātajā noziegumā. Kā vīrietis stāstīja policijas darbiniekiem, nelielā kompānijā esot kopīgi lietots alkohols. Pēc laika daļa no kompānijas aizgājusi, savukārt starp abiem pusbrāļiem izcēlies konflikts, kas pāraudzis kautiņā. Konfliktā jaunākais pusbrālis saņēmis sitienu pa galvu, kas viņam beidzās letāli.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par slepkavību, kas paredz sodu ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem. Tiesa aizturētajam šodien piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.


Написать комментарий