Karatē. Sezonas apkopojums

foto: amurpress.ru
foto: amurpress.ru

Daugavpils Karatē Akadēmijā „LFSKA” notika svinīgs pasākums, kas veltīts sporta sezonas notikumu apkopojumam, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Desmit mēnešu garumā (no 2013. gada septembra līdz 2014. gada jūnijam) Akadēmijas sportisti aktīvi piedalījās republikas un starptautiskās sacensībās. Lai noteiktu labākos „LFSKA” sportistus, Akadēmijā ir izstrādāta speciāla reitinga sistēma, kur, lai sportists saņemtu reitinga punktus, viņam nepieciešams uzrādīt labus rezultātus reitinga turnīros divās sporta karatē disciplīnās: Kata (kompleksi) un Kumite (divcīņas).

Saskaņā ar sporta sezonas rezultātiem, pirmā vieta reitingā ir Ērikam Medņikovam, kurš, pateicoties veiksmīgiem startiem turnīros, kopā nopelnīja 91 reitinga punktus (40 punkti Kata un 51 punkti Kumite disciplīnās). Otrā vieta reitingā Aleksandrai Petrovskai – 70 punkti (35 Kata un 35 Kumite), trešā vieta Vladislavam Kaveckim – 64 punkti (32 Kata un 32 Kumite). Tālāk pirmajā desmitniekā iekļuva arī V. Sivačovs, S. Kudlis, V. Bogdanova, V. Kokins, E. Juršens, V. Stepanenko un A. Jacišins.

Visiem karatistiem, iekļuvušajiem pirmajā desmitniekā, tika pasniegti piemiņas kausi ar viņu izcīnīto reitinga numuru aizvadītajā sporta sezonā, labākajiem trīs sportistiem - arī vērtīgas balvas.

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem sportistiem un pasniedzējiem, kā arī partneriem un sponsoriem par sporta sezonā kopīgi ieguldītu lielu un panākumiem pilnu darbu!

Detalizētāka informācija pieejama Akadēmijas „LFSKA” mājaslapā.


Написать комментарий