Vairākums Daugavpils novada uzņēmumu nodarbojas ar medniecību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

2013.gadā vairākums Daugavpils novada firmu (28) nodarbojās ar medniecību, medījuma ķeršanu un medījamo dzīvnieku pavairošanu, ieskaitot ar pakalpojumiem saistīto darbību, liecina Lursoft datu bāzes apkopotā informācija.

19 uzņēmumi nodarbojas ar graudaugu un citur neklasificētu lauksaimniecības kultūru audzēšanu, 16 uzņēmumi – ar mazumtirdzniecību nespecializētajos veikalos, kuros galvenokārt pārdod pārtikas preces, dzērienus vai tabaku. 15 komersanti ir pievērsušies kravu pārvadājumiem pa autoceļiem, 12 – zāģēšanai, ēvelēšanai un impregnēšanai.

Savukārt 9 Daugavpils novada uzņēmumi sniedz lauksaimnieciskos pakalpojumus, nodarbojas ar pārējo mazumtirdzniecību, sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšanu un pārvaldīšanu.

7 uzņēmumi darbojas mežkopības jomā, 7 uzņēmumi nodarbojas ar pārējo koka izstrādājumu ražošanu, 7 sniedz uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumus.

6 uzņēmumi nodarbojas ar dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecību, 6 – ar automobiļu apkopi un remontu.

Jāatzīmē, ka datu bāzē minēta 171 uzņēmumu darbības nozare, saskaņā ar kuru tiek sadalīts 441 uzņēmums, kas darbojas Daugavpils novadā.


Написать комментарий