Sociālajos tīklos apsmaida ministri Broku

foto: twitter.com
foto: twitter.com

Par sociālo tīklu lietotāju apsmaidīšanas objektu kļuvusi tieslietu ministre Baiba Broka: pēc SAB paziņojuma par ministres nepielaišanu valsts noslēpumam twitter.com parādījās vietne ar nosaukumu «Atklāj Brokai noslēpumu». Brokas noslēpumu sāga vēršas plašumā.

Pasaulē populārais zīmols «Victoria’s Secret» (jeb Viktorijas noslēpums) var sākt satraukties, jo tam tapis konkurents – Baibas Brokas noslēpums. Satversmes aizsardzības biroja atteikums piešķirt tieslietu ministrei pielaidi valsts noslēpumam rosina histēriski radoši izpausties sociālajos tīklos. Ar paziņojumu «Jaroslavs ir čalis» sākās sociālā tīkla twitter.com sāga ar nosaukumu mirkļabirka #AtklājBrokaiNoslēpumu. Dažu stundu laikā noslēpumi bira kā no pārpilnības raga. Ojārs Ronis atklāj, «ministrs nav profesija, tāpat kā «McDonald’s» nav restorāns. Un arī modes blogeris nav profesija. Tāpat Latvijas zemenes aug Polijā.» Iespējams, pavisam nopietna saķeršanās par valsts noslēpuma izpaušanu var gadīties Edžum Miķelsonam, kurš drosmīgi visiem, arī Brokai, atklājis: «S. Āboltiņas īstā matu krāsa ir garlaicīgi pelēka.»

Līdz šai nedēļai ministrei bija atklāti jau vairāk nekā simt noslēpumi, turklāt sociālajos tīklos klejo dažas savdabīgas fotokolāžas, kas veltītas noslēpumu tematikai. Pati Broka cilvēku aktivitāti sociālajos tīklos uztver ar veselīgu humora devu. «Es sociālos tīklus lietoju tikai privātām vajadzībām, kontaktējos ar radiem un draugiem. Es šādus sev adresētus noslēpumus neesmu manījusi. Dzīvojam brīvā valsti, un katram ir tiesības jokot. Līdz brīdim, kamēr joki neaizskar manu godu un cieņu, es tos uztveru ar smaidu,» sarunā ar »VZ« teica tieslietu ministre.


Написать комментарий