Daugavpilieti atzina par vienu no skaistākajām Zviedrijas meitenēm

foto: Helēna Jakovļeva
foto: Helēna Jakovļeva

Daugavpils 13.vidusskolas beidzēja Helēna Jakovļeva šobrīd ir Zviedrijas pilsone, un šā gada maijā viņa piedalījās skaistuma konkursā „Miss World Sweden” un tika atzīta par vienu no skaistākajām, fotogēniskākajām un talantīgākajām konkursa dalībniecēm. 25 gadus veca Helēna rezultātā ieņēma 6.vietu.

Helēna pastāstīja portālam Gorod.lv par to, kā daugavpiliete sacentās par skaistākās Zviedrijas meitenes titulu un kā sāka dzīvot Zviedrijā.

„Esmu izaugusi Daugavpilī, 2006.gadā pabeidzu Daugavpils 13.vidusskolu, un pārvācos uz Stokholmu. Tur vairākus gadus mācījos zviedru valodu, absolvēju Stokholmas universitāti – esmu sociālo zinātņu bakalaurs ekonomikā. Šobrīd strādāju par nodokļu inspektori.

Šogad saņēmu Zviedrijas pilsonību, un man ieteica nosūtīt savas fotogrāfijas konkursam „Miss World Sweden” un pastāstīt par sevi. Martā nosūtīju fotogrāfijas un ar nepacietību gaidīju atbildi, Pēc finālistu atlases man piezvanīja un paziņoja, ka esmu šī konkursa divdesmit finālistu vidū”, pastāstīja meitene.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, cik grūti bija sacensties ar skaistākām Zviedrijas meitenēm, Helēna atzīmēja, ka konkursa dienas bijušas ilgas, taču interesantas, jo meitenei bija iespēja piedalīties vairākās fotosesijās, kā arī apmeklēt slavenā dziedātāja „Doktor Alban” meistarklases.

Portāls Gorod.lv apsveic Helēnu, viņas tuviniekus un draugus ar šo lielisko panākumu un novēl neapstāties pie sasniegtā!



Написать комментарий