Dusmīgs klients piekakā bankas biroja grīdu

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas lielākās bankas Barclays filiālē Andoveras pilsētā noticis incidents, kurā galvenajā lomā bijis kāds dusmīga paskata vīrietis, – viņš iegājis telpās un vairākas reizes uz grīdas iztukšojis savu zarnu saturu.

Kā vietējiem medijiem pēc tam stāstījuši bankas darbinieki, viņš izskatījies visai pieklājīgi, ja neskaita finanšu iestādei nepiemērotu apģērbu - iešļūcenes un šortus.

"Es gaidīju rindā, kad bankas telpās ienāca šis plikgalvainais vīrietis. Viņš varēju būt apmēram 40 gadus vecs, izskatījies diezgan nopietns. Viņš nevienam neko neteica, nevērsās pie bankas darbiniekiem, bet man šķita, ka viņš izskatās ļoti dusmīgs," stāstījusi kāda no aculieciniecēm.

Kādu laiku vīrietis vērojis pārējos klientus, taču pēkšņi novilcis šortus un sācis defekācijas aktu. Liecinieki stāsta, ka viņš kāpis augšup un lejup pa kāpnēm, aiz sevis atstājot brūnu svītru.

"Neviens viņam nepievērsa uzmanību, līdz visā telpā sāka izplatīties atbaidoša smaka. Brīnumainākais ir tas, ka viņa sejas izteiksme visu laiku bija nesatricināma, lai gan viņš joprojām izskatījās neapmierināts," komentējusi kāda no bankas darbiniecēm.

Pabeidzis kakāšanu, vīrietis vēl reizi pārlaidis niknu skatienu klātesošajiem, bet pēc tam lēnā gaitā pametis bankas telpas.

"Viņš patiešām aizgāja tikpat nesteidzīgi, cik ienāca. Jūtu līdzi visiem bankas darbiniekiem un klientiem, jo pēc viņa gaisā palika nelaba smirdoņa," teicis vēl kāds no klientiem.

Tiesa, pēc vīrieša palika ne tikai smaka, bet arī viņa atstātais "depozīts", ko bankas darbiniekiem ar savām rociņām nācās satīrīt.


Написать комментарий