Uzsāks siltumtrašu rekonstrukcijas projektu Celtnieku ielas mikrorajonā Jēkabpilī

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

No 1.jūlija SIA " Jēkabpils siltums" plāno uzsākt projektu "Siltumtrašu rekonstrukcija Celtnieku ielas mikrorajonā Jēkabpilī", ziņo Jēkabpils pašvaldības portāls.

Patlaban beidzies būvniecības iepirkumu konkurss un, atbilstoši konkursa rezultātiem, līgums par būvdarbu veikšanu noslēgts ar SIA " Hektors".

SIA " Jēkabpils siltums" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Karpenko sacīja, ka projekta gaitā plānots nomainīt kritiskākos siltumtrašu posmus, t.i. plānota esošo četrcauruļu trašu nomaiņa pret rūpnieciski izolētām divcauruļu siltumtrasēm kopumā 1362 metru garumā. Nomainot trases, samazināsies siltuma zudumi, kas līdz šim bija ļoti lieli. Tāpat samazināsies avāriju risks trasēs un tās būs drošas ekspluatācijā, kas nozīmē, ka patērētājiem apkures sezonas laikā varēs nodrošināt nepārtrauktu un kvalitatīvu siltumenerģijas piegādi. Būvdarbus plānots veikt vasarā un projektu pabeigt līdz apkures sezonas sākumam. Projekta kopējās izmaksas ir nedaudz vairāk nekā 331 000 EUR. Jāpiebilst, ka šis būs jau trešais siltumtrašu rekonstrukcijas projekts, ko pēdējo gadu laika realizē SIA "Jēkabpils siltums".

SIA „Jēkabpils siltums”  informē, ka sakarā ar  veicamajiem remontdarbiem , uzsākot realizēt Eiropas Savienības Kohēzijas  fonda projektu ‘’Siltumtīklu rekonstrukcijas Jēkabpilī Celtnieku ielas rajonā’’, no šī gada 2.jūlija dzīvojamām mājām: Celtnieku ielā 5c un 19,  netiks padota siltumenerģija karstā ūdens uzsildīšanai. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.


Написать комментарий