Daugavpils novadā izsludinātais konkurss „Esi uzņēmējs 2014” noslēdzās nesekmīgi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka Daugavpils novadā tika rīkots biznesa ideju konkurss „Esi uzņēmējs 2014” un pieteikumu iesniegšanas termiņš bija pagarināts, taču izrādās, ka ar minēto konkursu saistītie plāni ir mainījušies.

2.jūlijā Daugavpils novada domē notika Domes ārkārtas sēde, kuras gaitā tika izskatīti vairāki jautājumi, tostarp jautājums par Daugavpils novada biznesa ideju konkursu „Esi uzņēmējs 2014”.

Sakarā ar to, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvji par ārkārtas sēdi netika informēti, bet par konkursa rīkošanu atbildīgie Domes darbinieki atrodas atvaļinājumā, publicējam lēmuma projektā norādītos datus.

Lēmuma projektā tiek norādīts, ka konkurss „Esi uzņēmējs 2014” noslēdzies nesekmīgi un pašvaldības budžetā jāveic grozījumi, proti, konkursa realizācijai paredzētie līdzekļi 3 000 eiro apmērā tiks novirzīti jauniešu vasaras nodarbinātības programmas realizēšanai.

Atgādināsim, ka konkurss „Esi uzņēmējs” varētu tikt rīkots jau trešo reizi. Šā gada februārī Daugavpils novada domē notika konkursa izsludināšanai veltīta preses konference, kuras gaitā novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska un konkursa koordinators Jāzeps Krukovskis pastāstīja par konkursa priekšrocībām. Acīmredzot informatīvā kampaņa nedeva vēlamos rezultātus, un šogad jaunieši nesaņems atbalstu savu biznesa ideju realizācijai.


Написать комментарий