Žanna Friske veselību atgūst Baltijas jūras krastā

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Ar galvas smadzeņu vēzi sirgstošā dziedātāja Žanna Friske pārcēlusies no Ziemeļamerikas uz Eiropu, kur veseļojas Baltijas jūras krastā.

Ar Žannu šajā smagajā brīdī kopā ir gan vīrs Dmitrijs Šepeļevs, gan mamma Olga un gadu vecais dēls Platons.

Kā vēsta portāls „Super.ru”, Žanna Friske ar ģimeni noīrējusi māju kādā nelielā ciematiņā. Pa dienu ģimene dzīvojās mājā, bet pievakarē visa ģimene dodas pie jūras. Kamēr Žannas civilvīrs veic ikvakara skrējienu, Žanna ar mammu pastaigājas. Dēlu Platonu pieskata auklīte. Šodien Žanna tur atzīmēs savu 40. gadu jubileju.

Kaimiņvalsts dziedātāja ar vēzi teju gadu cīnījās klīnikās Vācijā, Ņujorkā un Losandželosā, ASV. Tur pie Žannas uz maiņām atradās viņas tuvinieki: vīrs Dmitrijs Šepeļevs, draudzene Olga Orlova, māsa Natālija, māte Olga Kopilova un tēvs Vladimirs Friske.

Ir pagājuši jau seši mēneši, kopš brīža, kad sabiedrību šokēja fotoattēli ar Friski invalīdu ratiņos. Tagad Žannas veselības stāvoklis ievērojami uzlabojies. Viņai ir problēmas ar redzi, kas, pēc mediķu teiktā, gan pamazām atgriežas. Pats galvenais, ka tagad Žannai vairs nav jāpārvietojas invalīdu ratiņos, bet viņa pati var staigāt.



Написать комментарий