Sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Rēzeknē

foto no Sporta pārvaldes arhīva
foto no Sporta pārvaldes arhīva

Rēzeknes pilsētas domes pārvalde „Sociālais dienests” sadarbībā ar Sporta pārvaldi 1.jūlijā Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldes stadionā organizēja 7. sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls.

Sporta spēlēs piedalījās 200 dalībnieki.

Sacensības notika vairākos sporta veidos: vieglatlētikas disciplīnās – 100 m skrējienā, lodes grūšanā, tāllēkšanā no vietas, kā arī basketbola metienos un futbola soda sitienos. Notika sacensības arī dambretē, novusā, riņķu mešanā, dartā jeb šautriņu mešanā, tenisa bumbiņas ar atsitienu mešana spainī, glāzīšu piramīdu celšanā, „ziloņa pastaigā” (pudeļu gāšana ar „snuki”). Vairākas sporta spēļu dalībnieku komandas izmēģināja spēkus petankās jeb mauriņa boulingā, ģimenes stafetē.

Visi dalībnieki par piedalīšanos sporta spēlēs saņēma medaļas un diplomus, bet veiklākie par iegūto pirmo vietu katrā no sporta veidiem – kausiņu.

Šogad sporta spēlēs piedalījās Pensionāru sociālo pakalpojumu centra klienti, bērni no Bērnu sociālo pakalpojumu centra, kā arī Rēzeknes invalīdu biedrība, Invalīdu un viņu draugu apvienība „Impulss”, Latvijas Neredzīgo biedrības Rēzeknes teritoriālā organizācija un Latvijas Nedzirdīgo savienības Rēzeknes reģionālās biedrības biedri, Diabētu biedrība, biedrība „Eņģeļi ar mums”, biedrība “SAULES STARS AV”.

Paldies visiem dalībniekiem, ģimenes locekļiem, darbiniekiem par piedalīšanos sporta spēlēs.

No visas sirds pateicamies par dāvāto prieku, izrādīto uzmanību un ieguldījumu, atbalstītājiem AS “Citadele banka”, AS “Swedbanka”, AS “SEB banka”, SIA Maxima Latvija, SIA Rimi Latvija, fondam “Ziedot” un Joker Boulinga centram Rēzeknē. Jūsu ieguldījums sniedz patiesu gandarījumu. Paldies saliedētai un draudzīgai komandai – Sporta pārvaldes un Pārvaldes “Sociālais dienests” darbiniekiem.

Novēlam, lai gandarījums par paveikto, atsaucību, atbalstu, sadarbību un ieguldīto darbu iekrāso visas dienas ar cerības, mīlestības, ideju piepildīšanās krāsām.


Написать комментарий